Aanmelden Jeugddag!

De 2e jeugddag van het Drents Jeugdorkest wordt gehouden op zaterdag 14 april en zal een groot muzikaal spektakel worden. In 2017 heeft het Drents Jeugdorkest voor het eerst een jeugddag georganiseerd voor alle jeugd die een blaas- of slagwerkinstrument bespeeld. We zijn naar 4 plaatsen in het noorden, oosten, zuiden en westen van Drenthe gereisd  om met de jeugdige muzikanten muziek te maken. In 2017 hebben maarliefst 100 jeugdige muzikanten deelgenomen.

Door dit grote succes in 2017 kan een vervolg niet uitblijven en gaan we in 2018 er een groot muzikaal spektakel van maken. We zullen niet 4x maar 1x een grote show geven met fantastische muziek en natuurlijk een fantastisch decor.  We zullen je meenemen op reis door de het land van de filmmuziek…

Wil je dit niet missen? Meld je dan aan!!

Wat houdt zo’n jeugddag nou precies in? We zullen om 14.00 starten met de repetitie die we ’s avonds tijdens het concert ten gehore zullen brengen. Deze muziek zul je na aanmelding in je mailbox ontvangen, zodat dit van te voren thuis ingestudeerd kan worden. Aan het eind van de middag zullen we samen met alle muzikanten gezellig een hapje eten en om 18.30 zal de zaal open gaan voor publiek. Om 19.00 zullen we starten met een fantastische show en zullen we het publiek meenemen op reis door de filmwereld.

Deelname: Gratis

Aanvang repetitie: 14.00

Aanvang concert: 19.00

 

poster met logo